Posts

Showing posts from December 28, 2009

sedar tak sedar.....

Image
sedar tak sedar dah hampir sebulan ak practcal. Mula-mula masuk terasa lame, sekarang nie pejam celik dah pun sebulan. bagi aku tempoh sebulan mmg agak panjang sebab tempoh prctical aku 6 bulan. so aku ada 5 bulan lagi  untuk menempuh hari2 yang mencabar.sepanjang hampir sebulan aku prctcal nie dah banyak yang aku lalui. gembira, sedih..tension..tak ada mood..risau..semua feeling nie dah aku rasa. tapi nak buat cam ne, nak tak nak aku kne truskn jugak. part yang paling best time practical nie is experience...banyak experience yang aku boleh dapat time practical.dulu time aku belajar, aku nak sangat kerja, tapi bila dah kerja, baru terasa seronoknyer life as a student yang dulu aku rase tak best nye jadi student.sebenar ner post hari nie sekadar nak melepaskan tension dalam diri nie, tue yang nak merepek kejap, so hopefully esok masih ada sedikit kecerian dalam diri ini untuk tidak terus diselaputi kesedihan yang semakin menebal hari demi hari.



" ya Allah, aku berlindung denganMu …