Posts

Showing posts from September 3, 2011

SembangNovel:Sweet sangat!!! ^^

Image
Selamat hari raya semua!!!! raya, raya jugak novel tetap beli..=). ok this time aku nak promote sebuah novel yang ala2 sweet gitu (memang sweet pun). Aku baru sahaja beli novel ni...hehe.. tapi dont worry ok aku dah habis baca dah pun. So aku pun dengan sukarela nak promote la kat awak orang semua novel nie..sebab apa eh...sebab apa eh..........sebab citer die memang best sangatttt (semangat betul!!)..apa lagi jom ushar jap buku apa yang best sangat tue ^^v.....

credit to Google
Tajuk : Ikhlas A.K! Penulis : Nirrosette Publisher : Jemari Seni Harga : RM 21 (Sem. Malaysia) / RM 23 (Sabah/Sarawak)

Sinopsis (belakang buku)
Kata Adam Khalis :
Hidup ini tak boleh berdasarkan 'saya suka awak' dan 'awak suka saya'- we live happily ever after -aman bahagia untuk selamanya. Tak semudah itu Kaseh, hidup ini ada duri dan ranjau.
Kata Kaseh :
Bagaimana kita berbeza macam langit dengan bumi ; Kaseh tak kisah. Kaseh sanggup buang apa sahaja demi Adam; termasuklah tidak mewarisi harta benda da…