Posts

Showing posts from June 16, 2010

Kebosanan yang sudah terisi

Image
Hari ni kebosanan aku duduk lepak dekat rumah sudah pun terisi. Sejak habis practical,aku duduk lepak saje dekat rumah. Rutin harian aku pagi2 bagun aje mengadap pc on9 dari pagi sampai la malam, itupun sebab mata aku dah sakit kalau tak agaknya berchenta lah aku dengan pc nie. Hari nie aku ada date dengan member aku,  kitorang nak pergi ambil report practical, tapi bila sampai saje dekat office tue benda yang sekejap pun boleh jadi lama, ye la kalau perempuan jumpa dengan perempuan apa lagi yang boleh buat berborak aje keje nya, macam dah lama tak jumpa padahal baru 2 minggu je kitorang tinggalkan office tu, tapi diorg memang best.Borak punyer borak dah pun nak masuk lunch hour,  Then, alang2 ada dekat luar tak kan nak balik terus kan so kitorang pun  plan pegi tengok wayang  dan dalam kepala aku ada satu citer aje. Nak tau citer ape? citer ni  lah.....


 sangat best dan sangat lawak sape yang tak tengok lagi baik pegi tengok 

dari start citer sampai habis, asyik nak gelak aje, tak ada s…