Posts

Showing posts from July 9, 2010

For The Rest Of My Life

I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and n…

Angan-angan Mat Jenin New Version??

Image
just a dream by deinha1974_deviantART
Siapa tak pernah berangan??  angkat tangan cepat!!....aish tipu kan, tak kan lah tak pernah berangan walau sekali pun aku sure mesti semua orang pernah berangan. Sebenarnya, bagi aku  tak salah pun kalau nak berangan. Setuju tak???Aku pun kuat berangan jugak nie, yang berangan satu hal  ,berangan  yang pelik2 pulak tu..aish tue la aku...So buat apa nak malu, teruskan aje mood berangan anda, bukan kena bayar pun free aje. Kenapa???..takut orang dok gelak dan depa akan cakap " eh hang nie macam Mat Jenin la, suka dok berangan''. ada aku kisah ke??...aku yang berangan diorang pulak dok kalut kan..Tapi agak2 lah kalau kot iapun dok minat kat Mat Jenin janganlah jadi klon dia pulak cukup satu aje ok!!! dan kisah tue hanya jenaka  zaman dolu2 yang ada moral story disebaliknya. Kenapa bukan Mat Jenin?? sebabnya Mat Jenin tu suka berangan kosong = angan-angan yang sekadar angan2 aje tanpa ada usaha untuk jadikan angan2 dia tue jadi realiti. Ta…