Posts

Showing posts from September 14, 2010

Nostalgia raya

salam Lebaran...seperti biasa raya tahun ini ke Ipoh lagi...

maklum la parents aku dua2 kat belah ipoh...

so every year tak ada masalah lah kalau masuk bab2 balik kampung..

Bila cerita pasal hari  raya...

ala...tetiba je boleh  masuk aura memory lane zaman dolu2...

gaya macam dah tua sangat pulak...

tambah2 time ni lah semua sepupu sepapat semua dapat

berkumpul...sanak saudara dapat berkenal mesra..setahun sekali kan..

ah..rindunya zaman kecik2 berhari raye..

kalau lah boleh kembali ke zaman itu.....

 Raya dulu-dulu.....

seperti biasa...lokasi tetap di ipoh...

pagi2 dah siap nak ke masjid sembahyang raye...

memang every year lokasi tetap kat kampung lintang....

sebab kat situ ada rumah best friend ayah aku..

jadi lepas raya ..rumah pertama yang kitorang serbu

rumah pakcik tu la...sian pakcik..

pagi2 dah kena layan karenah bebudak tak cukup umur nie..:P

agenda ke-2  ..bermula sesi maaf bermaafan keluarga...

memandangkn adikberadik aku agak ramai

time tue rasa ramai bile dah besar macam s…