Posts

Showing posts from April 14, 2010

Berhabuk dah pun

fuhh..fuhh...fuhh....berhabuk seh....almost 3 month tak  update....bukan malas tapi tak ada masa (konon bz)....lagipun tak ada apa yang nak di post...anggap sebagai cuti semntara la ye.... so start from now insyaAllah akan aku cuba meng-update kan ini blog so tak la berhabuk sangat....sian blog nie buat je tau tapi tak reti nak jaga...don worry ye my blog akan ku pastikan kau sentiasa di-update kn....insyaAllah...hehehe....

Rabu > 14 April 2010......

>> rutin harian macam biasa bgun pagi then siap2 pergi keje. walaupun setiap kali pagi bangun kemalasan sangat terselah, tapi ku teruskan juga perjuanganku yang belum selesai ( bakal selesai pada hujung bulan 5 ni tapi buat semntara je la...tapi erti kata sebenar perjuangan sebenar belum selesai ) bersemangat untuk melawan sifat2 malas yg ada dalam diri ( maksud melawan syaitan2 yang sakan menghasut)...

>> hari ini aku mendung sikit (sedih sikit la..) and hangin pun ada juga..kalau before ni ak tompang sister ak g keje so s…