Posts

Showing posts from December 11, 2009

practical training ~1~

lame giler tak post something kat blog nie.bukan nyer malas tapi penat and xde mase...ye la almaklum la sekarang ni aku tengan practica...so faham je la kan ...semuanyer berubah.. terutama 'masa'...mase tidor...mase makan...macam-macam lagi....even hari jumaat pun rase nak tidor cume meng-update my facebook...tue pun just tengok msg je...last week sangat tension coz last week start practical...so agak stress untuk nak adopt new environment...new friend..but lucky me coz 4 orang kawan aku dapat tempat yg same...:). neway after 2 weeks aku practical nie, overall okey la...dah de mood nak pergi keje. kalau tak, pagi je mesti..."nape cepat sangat pagi nie.." or " boleh tak kalau nak pura2 sakit" or " kenape mesti nak pergi practical".....tapi nak wat cam ne dah one of our subject n as to fulfil our course requirement.
so ari nie banyak sangat keje coz due date semakin hampir.nasib baik de orang nak tolong dah la x berape nak faham lagi...pastu nak aud…