Posts

Showing posts from June 25, 2011

RambleKosong: Cerita hujung minggu yang dah basi ^^v part 1

Image
salam semua!!! amacam hari ini happy ke?? jangan selalu tak happy nanti cepat tue,senyum sokmo la ini tak asyik dok berkerut aja dahi tu. Sempena hari minggu nie lapang2 kan la pikiran korang semua ye, dah name pun hari minggu otak pun kasik la rehat, tolak ketepi semua sisa2 kerja kat dalam otak tue, bagi hilang ingatan sekejap  (jangan lama-lama pula..nanti jadi lain pula ^^v) pasal kerja-kerja yang menimbun tu then baru la kita terasa nikmat berhujung minggu (chewahhhh hehe^^v). Hari ni aku nak kongsi story aku last week, dah basi dah pun tapi ada aku kisah, aku nak citer jugak ^^.Last week hujung minggu aku memang agak memenatkan (memang sangat penat ok!). hujung minggu tak lekat kat umah berjalan saje, hari sabtu aku turun ipoh follow my member pergi our long time no see friend's weeding, so kitorang gerak pagi jugak, because of aku dah pernah terjah rumah my friend nie during raya time so it's not a problem to find her house and kitorang sampai elok2 tengah lunch  (perfe…