Posts

Showing posts from June 13, 2010

Bila perempuan tengok bola..fuhhh...

Bila cerita  bola sepak selalu aje orang kaitkan dengan lelaki...sebab majoriti (malaysia la tak tau tempat lain) penonton game ni lelaki...kenapa ye...mungkin sebab game nie pemain die di monopoli oleh geng lelaki kot..tapi kan bila geng lelaki tengok bola, tumpuan 100%  dekat game. diorang mesti tengok dengan kusyuk dan siap boleh buat ulasan game tu lagi,siap bentang idea lagi,siap susun strategik..bagus kan lelaki nia..memang sesai la game ni dengan diorang.
itu citer lelaki tengok bola biase je tak de special pun...tapi agak-agak korang la kan  apalah gaya perempuan tengok bola..mesti havoc kan...kecoh abih confirm (aku pun macam tu). Geng perempuan nie tengok bola dia special sikit,kalau geng lelaki  siap bagai susun strategik, buat ulasan bagai...kita orang pompuan pun buat jugak ..itu kemestian kan kira macam juri syok sendiri la. nak tau apa
antara gelagat  kita orang pompuan ni suka buat...:)

  1. pilih team dulu
>> geng pompuan ni akan pilih team yang famous-famous j…