Posts

Showing posts from December 14, 2009

walmatul ursy'-member sek rendah...

Image
hari ahad yang baru ni, aku pergi memeriahkan majlis perkahwinan member aku kat TUDM sg besi. memang seronok giler coz kitaorang siap buat gathering lagi...ye la kan yang pengantin tu member sekolah rendah dan confirm2 kitorang dah lame tak jumpe. so time tue la baru jumpe member2 lame...tapi ada sebahagian daripada diorang aku dah pernah jumpe  and kekadang berhubung juga  through facebook or ym.. ini antara yang aku boleh komen cikit dengan  hari wedding tu aka perjumpaan dengan member:

kitaorang berkumpul depan pintu masuk TUDM, disebabkan family member aku tue kenal ngan family aku so aku bergerak dengan my sis.tema hari wedding hari tu ialah warna gold..memang antara warna yang aku suka..diorang memang sangat sepadan macam pinang dibelah dua..( ofcourse la cantik kan ..bukan hanya cantik je menawan lagi, naik seri pengantin)sampai je ,jumpe member dulu...yang girl bru hari tue jumpe..yg laki dah pernah jumpe...memang seronok gler.member pompuan x bnyak berubah la...still can cam l…