Posts

Showing posts from November 30, 2010

RambleKosong:Cerita bongek kami

Image
salam semua..
Sedang duduk-duduk sambil on9 facebook and blogwalking, tetiba teringat satu cerita bongek yang pernah terjadi kat aku setahun yang lepas. Cerita bongek ni cerita zaman belajar gaye macam dah lama sangat aku dah habis belajar setahun yang lepas kalau tak silap la.
Jalan cerita bongek tue memang aku simpan kemas kat dalam memory aku nie. Bila ingat balik cerita bongek tue satu persatu aku senyum...ketawa dan malu yang amat...
cerita bongek nie bukan cerita indah
cerita bongek nie bukan cerita lawak
cerita bongek nie bukan cerita hantu
cerita bongek nie cerita action plus thriller kot.
wlaupun action plus thriller pengakhirannya membuat aku nak ketawa guling-guling sambil menghentak kaki ke lantai akibat kelakar yang amat dan macam tak percaya benda macam tue berlaku kat AKU..aaaaa..cerita bongek yang memalukan aku...Eh jap2 apesal pulak aku malu sorang2 kan.. cerita nie bukan aku sorang je tau, cerita bongek nie membabitkan roomates aku jugak..mesti korang ketawa bace  …

Ramblekosong: Rutin aku sejak jadi penganggur terhormat

Image
salam semua..
Dah lama aku tak meng-update aku punyer blog nie, dah berhabuk pun. Kalau dulu tak update sebab tengah exam kononnyer, Tapi sekarang nie tak updated sebab dah terkena virus citer korea dan juga novel. Dah lama sebenarnya tak layan citer korea nie eceh2 konon2 je. Tapi serius memang dah lame tak buat kerja giler maraton citer korea sampai ke subuh then baru tidur itupun kalau mengantuk (^_____^) selalunyer tak mengantuk kalau bab2 korea nie..And now sejak menganggur nie dua benda nie je yang aku buat sepanjang hari duduk kat rumah...fuhhhh dasyat...sampai tak keluar bilik. keluar nak makan, nak solat n nak mandi then sambung balik...citer pulak best-best confirm-confirm la kerje dok menyambung satu citer ke satu citer..haishh aku rase kalua laptop aku tue boleh cakap confirm aku kena sedas dua nie.. tapi realitinyer my lappy memang tak boleh cakap (^__^)V.....
jom ushar jap citer korea apa yang best sangat tue :
My Girlfrend is gomiho 
cerite ni pasal percintaan antara gom…