Posts

Showing posts from December, 2009

sedar tak sedar.....

Image
sedar tak sedar dah hampir sebulan ak practcal. Mula-mula masuk terasa lame, sekarang nie pejam celik dah pun sebulan. bagi aku tempoh sebulan mmg agak panjang sebab tempoh prctical aku 6 bulan. so aku ada 5 bulan lagi  untuk menempuh hari2 yang mencabar.sepanjang hampir sebulan aku prctcal nie dah banyak yang aku lalui. gembira, sedih..tension..tak ada mood..risau..semua feeling nie dah aku rasa. tapi nak buat cam ne, nak tak nak aku kne truskn jugak. part yang paling best time practical nie is experience...banyak experience yang aku boleh dapat time practical.dulu time aku belajar, aku nak sangat kerja, tapi bila dah kerja, baru terasa seronoknyer life as a student yang dulu aku rase tak best nye jadi student.sebenar ner post hari nie sekadar nak melepaskan tension dalam diri nie, tue yang nak merepek kejap, so hopefully esok masih ada sedikit kecerian dalam diri ini untuk tidak terus diselaputi kesedihan yang semakin menebal hari demi hari.



" ya Allah, aku berlindung denganMu …

quiz for today: Are you truly emo??

hari ini aku terasa nak main quiz personality. pasal emotion. sebab beberapa minggu nie persaan aku tak berapa nak stabil. so y not aku try je quiz nie. nothing serious, its just for fun.

tagged: emo, personality

1. whats your favorite colour?
~ purple (mmg sangat suka dengn dia color sebab ada seorang penceramah motivasi cakap warna              purple ialah warna kejayaan)

2. pick your favorite item....
~ cookie

3. how often do you cry?
   ~ monthly(ye ke...tah la...)


Quiz Result :

Never going to be Emo.....................


~off~

walmatul ursy'-member sek rendah...

Image
hari ahad yang baru ni, aku pergi memeriahkan majlis perkahwinan member aku kat TUDM sg besi. memang seronok giler coz kitaorang siap buat gathering lagi...ye la kan yang pengantin tu member sekolah rendah dan confirm2 kitorang dah lame tak jumpe. so time tue la baru jumpe member2 lame...tapi ada sebahagian daripada diorang aku dah pernah jumpe  and kekadang berhubung juga  through facebook or ym.. ini antara yang aku boleh komen cikit dengan  hari wedding tu aka perjumpaan dengan member:

kitaorang berkumpul depan pintu masuk TUDM, disebabkan family member aku tue kenal ngan family aku so aku bergerak dengan my sis.tema hari wedding hari tu ialah warna gold..memang antara warna yang aku suka..diorang memang sangat sepadan macam pinang dibelah dua..( ofcourse la cantik kan ..bukan hanya cantik je menawan lagi, naik seri pengantin)sampai je ,jumpe member dulu...yang girl bru hari tue jumpe..yg laki dah pernah jumpe...memang seronok gler.member pompuan x bnyak berubah la...still can cam l…

practical training ~1~

lame giler tak post something kat blog nie.bukan nyer malas tapi penat and xde mase...ye la almaklum la sekarang ni aku tengan practica...so faham je la kan ...semuanyer berubah.. terutama 'masa'...mase tidor...mase makan...macam-macam lagi....even hari jumaat pun rase nak tidor cume meng-update my facebook...tue pun just tengok msg je...last week sangat tension coz last week start practical...so agak stress untuk nak adopt new environment...new friend..but lucky me coz 4 orang kawan aku dapat tempat yg same...:). neway after 2 weeks aku practical nie, overall okey la...dah de mood nak pergi keje. kalau tak, pagi je mesti..."nape cepat sangat pagi nie.." or " boleh tak kalau nak pura2 sakit" or " kenape mesti nak pergi practical".....tapi nak wat cam ne dah one of our subject n as to fulfil our course requirement.
so ari nie banyak sangat keje coz due date semakin hampir.nasib baik de orang nak tolong dah la x berape nak faham lagi...pastu nak aud…

Do you speak your mind?

quiz yg di jwab dgn sangat tak ikhlas...coz it's just for fun..so bwh nie soalan- soalan yang aku kena jawab....

1. you r having a party, and you r have a couple of friend over. one friend whisper into another friend's ear,looking at you. you :
my answer: ask why they staring at you( mmg saje je nak carik pasal la tue.. tgk2 org de hutang ke...)


2. what would you most likely be doing at party
my answer: eating(dah tue nak wat pe..tak kan nak tgk orang pulak...da name pun party..cnfrim carik    makan dulu..ngeh..ngeh..)

3. how do you think people would describe you
my answer: funny(ramai org cakap yang aku nie kelakar...kelakar ke??...mmg sangat confius ..)

4.what would you rather do right now?
my answer: draw/watch tv/text/read/computer/ something else(yg nie sangat true..memang nie je pun yang aku suka buat..hehehe..but watch tv,,kureng ckit...)

5. what would your friends probably say about you?
my answer: im a very funny and a good friend(??....hanya memenuhi kehendak soalan..no comme…