Posts

Showing posts from November 19, 2009

ada apa dengan cinta??

hari nie.... hari yg sangat membosankan coz dah x tau nak wat pe....rutin harian macam biasa bgn pagi on pc then on9...tue jela yg aku wat spnjg 2 weeks nie...dua tmpt je yang aku selalu jengok...blog novel ngan g jengok blog2 orang....nak di jadikan citer jengok punyer jengok..terjumpa la satu blog nie...isi blog tue bnyak berkisah perihal cinta teruna dan dara....kisah die n die punyer bf/gf in simple word la kn...ak pun bace la post2 hamba Allah tue..n aku terkejut dow coz die tue terlalu agong2kn cinta antara manusia yang memang xde kemane pun...semua orang tau cinta hakiki ialah cinta kepada Allah s.w.t....so kenapa still nak agong2kn cinta teruna dara...kenap mesti nak down sebabkn putus cinta...kenapa mesti nak stress pikir pasal cinta...lepas tue kantoi study...kantoi exam...punah harapan mak bapak ...dari jauh datang hantar ank sambung study kat universiti dengan harapan yang menggunung.... tapi bile dah masuk uni dah pandai bercinta2 pulak...tengok orang lain ada couple awak…