Posts

Showing posts from 2017

The sun is also a star

Image
[ Daniel ] There's a Japanese phrase that i like: koi no yokan. It doesn't mean love at first sight. It's closer to love at second sight. It's the feeling when you meet someone that you're going to fall in love with them. Maybe you don't love them right away but inevitable that you will. I'm pretty sure that's what I'm experiencing right now. The only slight (possibly insurmountable) problem is that I'm pretty sure that Natasya is not.

[Natasha] I assumed he'd be nerdy because he's Asian, which is crappy of me because I hate when other people assume things about me like I like rap music or I'm good at sports. For the record, only one of those thing is true. Besides the fact that I'm being deported today. I'm really not a girl to fall in love with. For one thing, I don't like temprary, nonprovable things, and romantic love is both temporary and nonprovable.

****************************************************

The sun is als…

My Seoul! - Part 1

Image
Assalamualaikum.....


Fuhhhh dah bersarang dah pun blog aku ni. Punya la lama tak meng-update.  Baru terasa rajin nak mengupdate ( bila cuti raya ko lama ni la kejenyer). Kali ni nak story jalan-jalan cari Oppa!  di Kota Seoul. Story pun dah lama dahhhh. Bile belek-belek gambar teringat pulak dan terajin pulak hari ni, so teruskan la niat murni diri ni :) . Trip ke Seoul pada pertengahan tahun lepas aku pergi bersama my sis and bro and my sister's friend with her sister too. Total ahli rombongan adalah 6 orang semuanya.  Senang citer trip seoul nie trip adik beradik. Perangcangan dibuat since 2015 termasuklah persiapan itinerary, guest house dan sebagainya. Percutiaan kali nie selama 5 hari 4 malam (tak lama pun, so going to repeat again with my family next year, InsyaAllah) .

Day 1
25 April 2016
Hari yang dinanti telah pun tiba. pada jam 3.30 pagi kami bertolak dari rumah (our parents eagerly wants to send us off) dan memang dah plan untuk breakfst together so kitorang pun berhent…