Posts

Showing posts from 2017

My Seoul! - Part 1

Image
Assalamualaikum.....


Fuhhhh dah bersarang dah pun blog aku ni. Punya la lama tak meng-update.  Baru terasa rajin nak mengupdate ( bila cuti raya ko lama ni la kejenyer). Kali ni nak story jalan-jalan cari Oppa!  di Kota Seoul. Story pun dah lama dahhhh. Bile belek-belek gambar teringat pulak dan terajin pulak hari ni, so teruskan la niat murni diri ni :) . Trip ke Seoul pada pertengahan tahun lepas aku pergi bersama my sis and bro and my sister's friend with her sister too. Total ahli rombongan adalah 6 orang semuanya.  Senang citer trip seoul nie trip adik beradik. Perangcangan dibuat since 2015 termasuklah persiapan itinerary, guest house dan sebagainya. Percutiaan kali nie selama 5 hari 4 malam (tak lama pun, so going to repeat again with my family next year, InsyaAllah) .

Day 1
25 April 2016
Hari yang dinanti telah pun tiba. pada jam 3.30 pagi kami bertolak dari rumah (our parents eagerly wants to send us off) dan memang dah plan untuk breakfst together so kitorang pun berhent…