Posts

Showing posts from July 31, 2010

Mencapap or famous bersebab

Image
Korang rasa korang famous tak?
Famous kat sini bukanlah famous atau terkenal macam artis tu. Famous yang aku maksudkan kat sini is
something like korang lalu je eorang mesti nak tengok atau bila dah tengok tu mesti tak lepas pandang....atau
something like sebut nama aje,orang mesti cakap......
"ooo budak tue...eh mesti la kenal..siapalah tak kenal dia"
Korang nak tau tak, sebenarnyer ada kategori jugak untuk orang-orang yang famous ni. Tapi ini just apa
yang aku nampak aje ( suka tengok orang  nie la hasilnya). 

Sape budak-budak yang famous tu
Budak-budak yang aku rase diorang  mesti  famous dalam universiti or course or class :

Twins @ kembar (seiras)

tak kisah kalau korang tu twins perempuan  atau


twins lelaki
korang mesti jadi tumpuan orang ramai tambah lagi kalau korang memang twins yang sangat cantik dan hensem.Bila jalan je mesti orang nak pandang. Nak tau kenapa diorang semua suka pandang? sebab diorang nak kepastian yang diorang tak mimpi ..ye la muka sama giler.. siap…