Posts

Showing posts from June 24, 2011

Sembangnovel: Mesti baca!!!!

Image
Salam semua!!! lama tak menjenguk blog ni, bukan busy tapi malas nak update...balik2 kerja dah penat so nak menulis pun dah tak ada mood..hehe (alasan je lebih ^^v). For this time aku nak promote another novel untuk semua penggemar2 novel. Novel ni one of my favourite novel ^^v bukan sahaja jalan cerita yang menarik tapi gaya penulisan yang agak santai and ada moral story untuk semua yang membaca. Nak tahu novel apa jom bace...^^v

Credit to Google


Tajuk : Quartet
Penulis : Saidatul Saffaa
Publisher : Jemari Seni
Harga : RM20

Sinopsis (belakang buku)

Ini kisah sekeping hati yang dicalit empat rona indah, sayangnya dia terlupa yang pelangi itu jalurannya tujuh, dan salju pula jadi cair dipanah mentari lalu berguguran dihembus bayu luruh.


Ini kisah sekeping hati yang berkali-kali diuji, takkan bercahaya pelangi sebelum hujan, takkan bersinar indah bintang-bintang tanpa gelap malam.


Mak mahukan menantu seperti Sami Yusuf. Kalau bawa surah panjang dalam solat pun tidak mengapa kerana suaranya s…