Saturday, August 21, 2010

Tak matang sungguh!!!

shhhhh......ssh sgt ke??


Tiap kali ada test atau final exam library confirm penuh...tempat aku pun 

macam tue gak..

aku lah antara orang yang memenuhkan library tue....

tapi apa yang aku paling tak berkenan sangat untuk study kat libarary  ialah 

tetamu yang meziarah library ni...

haish sangat lah tak matang..

Ada ke patut pegi buat diskusi kat dalam library..

then bila dah berdiskusi...mula la semua dah meng-upkan volume masing2...

dari bab pelajaran ....

mula la masuk chapter yag tak berfaedah pulak...

gelak tak berhagak pulak...gaya macam diorang punyer tempat......

tak beradab sungguh!!!!...

tak salah pun kalau nak buat diskusi..yela senang sikit nak cari 

bahanrujukan...

kot iye pun hagak-hagah la pun..

bising sangat dah macam pasar dah dok dalam library tue...haih....

Lagi satu yang paling sangat tak berkenan time azan pun boleh nak buat 

bising....

Kalau tak respect orang lain aku boleh amik tak kisah lagi...

tapi tolong respect sikit azan ...



 senang2...zip sudey mulut tue...: