Kebosanan yang sudah terisi

Hari ni kebosanan aku duduk lepak dekat rumah sudah pun terisi. Sejak habis practical,aku duduk lepak saje dekat rumah. Rutin harian aku pagi2 bagun aje mengadap pc on9 dari pagi sampai la malam, itupun sebab mata aku dah sakit kalau tak agaknya berchenta lah aku dengan pc nie. Hari nie aku ada date dengan member aku,  kitorang nak pergi ambil report practical, tapi bila sampai saje dekat office tue benda yang sekejap pun boleh jadi lama, ye la kalau perempuan jumpa dengan perempuan apa lagi yang boleh buat berborak aje keje nya, macam dah lama tak jumpa padahal baru 2 minggu je kitorang tinggalkan office tu, tapi diorg memang best.Borak punyer borak dah pun nak masuk lunch hour,  Then, alang2 ada dekat luar tak kan nak balik terus kan so kitorang pun  plan pegi tengok wayang  dan dalam kepala aku ada satu citer aje. Nak tau citer ape? citer ni  lah.....


 sangat best dan sangat lawak
sape yang tak tengok lagi baik pegi tengok 


dari start citer sampai habis, asyik nak gelak aje, tak ada satu scene pun yang boring. so memang enjoy giler tengok. macam nak tengok  sekali lagi. 5 star for this movie.....

Dre Parker with his mom ( mak yang sgt kabut n kelakar)

His best buddy

best tengok scene lawan2, nampak real giler

kalau korang tak tau nak tengok movie apa, aku cadangkan korang tengok movie nie, confirm best  dan tak rugi pun korang tengok. mesti rase nak tengok lagi sekali... (^_^)V. Lagu2 dalam movie nie pun best. so apa tunggu lagi..(^_^) V....


















Comments

hudhud said…
anak will smith kn budak tu? :)
gda abby said…
hudhud~ yup ank will smith....sgt cute ...:)

fndrocka~ tgk r siang ...gaye mcm de game je time siang...heheheh e..:P...best la citer nie..:)
Aimi Dayana said…
tau xpe! ramai ckp cte ni bes sangat! haha.

jum datang sini. ^-^

Popular posts from this blog

Trip santai Berembun & Telapak Buruk (Part 2)

Trip santai Berembun & Telapak Buruk (Part 1)

Rezeki Saya..Rezeki Awak..Rezeki Kita