Mencapap or famous bersebab

Korang rasa korang famous tak?
Famous kat sini bukanlah famous atau terkenal macam artis tu. Famous yang aku maksudkan kat sini is
something like korang lalu je eorang mesti nak tengok atau bila dah tengok tu mesti tak lepas pandang....atau
something like sebut nama aje,orang mesti cakap......
"ooo budak tue...eh mesti la kenal..siapalah tak kenal dia"
Korang nak tau tak, sebenarnyer ada kategori jugak untuk orang-orang yang famous ni. Tapi ini just apa
yang aku nampak aje ( suka tengok orang  nie la hasilnya). 

Sape budak-budak yang famous tu
Budak-budak yang aku rase diorang  mesti  famous dalam universiti or course or class :

Twins @ kembar (seiras)


tak kisah kalau korang tu twins perempuan
 atau



twins lelaki

korang mesti jadi tumpuan orang ramai tambah lagi kalau korang memang twins yang sangat cantik dan hensem.Bila jalan je mesti orang nak pandang. Nak tau kenapa diorang semua suka pandang? sebab diorang nak kepastian yang diorang tak mimpi ..ye la muka sama giler.. siapa tak teruja kan


Banyak mulut = Talkative



semua orang ada banyak idea nak cakap..huh!

Kalau korang banyak mulut sah orang semua kenal korang. Banyak mulut atau terlebih peramah nie, memang orang senang berkawan dan orang semua akan notice yang korang memang wujud kata tempat tue. then, Kalau dalam kelas confirm pensyarah semua kenal. Asal jumpe orang je nak tegur...haish...haish...patutla famous ...orang semua kenal.Tapi  ingat kadang2 kalau terlebih peramah nie buat orang rasa menyampah pulak. so peramah biarlah bertempat!!..

Otak geliga





Budak yang bijak bistari nie selalu nyer famous dikalangan lecturer2. Kalau sebut je name cnfirm semua lecturer kenal. Mana tak kenal, semua subject korang aje jadi top scorer. Even korong nie seorang yang sangat senyap (selalunyer buda pandai tak banyak cakap, nanti ilmu keluar) korang tetap dikenali dengan kepandaian korang. =)





P palang S : semua nie just apa yang aku dapt dari my observation. nothing serius just for fun..

Comments

Popular posts from this blog

Trip santai Berembun & Telapak Buruk (Part 2)

Trip santai Berembun & Telapak Buruk (Part 1)

My Seoul! - Part 1