Ramblekosong: dilemma..guide me please ya Allah...





Salam and greetings to all
 Alhamdulillah after almost 2 months lepaking kat umah finally i got da job!!  syukur sangat-sangat at least hilang jugak  rasa bosan yg datang bertalu-talu (ayat nak gempak bagai ..=P) tapi lepas dah masuk keje dlm mase 4 hari nie, dah macam-macam benda dok pikir. boleh ke aku buat semua  tue..dengan zero working experience..i have no confident...arghhhhhh hate this...tapi cuba jugak sedap kan hati ...cuba motivate diri untuk pergi keje...I'll give my best to do that job. mungkin juga terlalu awal untuk aku judge samada aku nie mampu galas that responsibility or not...=( just wait and see but anyway I'll give my best and hopefully  i did the right decision for my future...

Comments

hasmah said…
salam...dok keje mana skrg????
since dah dapat peluang tu,buat dolu..try ur best.i know u can
Nurul Majdah said…
akaun exec kat com biase2 je...dekat ngan umah...huhu..isyaAllah i'll try my best...tq dear..=)
tahniah majdah..dah dapat keje...
ehehe..trust ur self that u can do it better...huhu..by the way...ur book..???ehhehe
Nurul Majdah said…
hehe..insyaAllah...by da way i got another offer..dh abih bace ke?? so how? best x??...whenever u free u give to me la...u set da date k...

Popular posts from this blog

Trip santai Berembun & Telapak Buruk (Part 2)

Trip santai Berembun & Telapak Buruk (Part 1)

Rezeki Saya..Rezeki Awak..Rezeki Kita