Ramblekosong:Cerita simple2 aje

credit to Google

Salam guys!! agak lame aku tak meng-update my blog, bukan malas ye kawan-kawan tapi

agak busy sikit lately nie, yela dulu-dulu time zaman study2 boleh lah lagi tangan nie

rajin meng-update kalau sekarang nie dah kerja kirim salam jela kalau nak meng-update2

blog nie ^^. Sekarang rutin dah bertukar compared to last month. If before nie boleh lagi

nak tido2 ayam lepas subuh sebab office dulu dekat je dengan umah tak payah nak

rush2 sangat pergi kerje, kalau nak jalan lenggang2 mak minah pun ok punya ^^. Tapi

sekarang dalam mimpi jela nak bangun lambat ye!! sebab apa eh??? sebab...sebab.. 

I got new job ^^...baru start minggu nie so still in probation so attitude kena la A++++

(berangan je)  so tak boleh datang lambat ^^V. New office nie nak  kira jauh tak jauh

sebenarnyer tapi disebabkan naik public transport (lrt putra), so benda yang dekat pun

boleh jadi jauh..betul tak kawan?????...setuju tak?? angkat keyboard ^^V hehe...plus2

kat masjid jamek...mak eh ramai nyer umat manusia...dah macam sardin yang mampat

dalam tin tue kot. elok2 orang datang wangi2...sampai office dah tukar minyak wangi

pulak...ye la mana tak nya..semua dok terhimpit2 tak ke pertukaran minyak wangi

berlaku di situ..ngehngehngeh^^. Tapi memang serius kalau naik putra or ktm

baik keluar awal..sebelum kawan2 semua terhimpit menjadi sardin. Nak dijadikan

cerita, first day nak masuk office nie, boleh pulak datang lambat nie semua gara-gara

keluar gaya macam orang nak pergi shopping. Ye la diri nie tak tau sangat pasal putra

di kala subuh hari (hahaha) mana la suspek nak jem macam gitu kn, ingatkan kereta2

aje jem, train pun jem jugak ye..jem ngan umat-umat manusia ...sigh.. (-____-)'

Jadi moral of the story kalau rasa kawan-kawan naik public transport keluar rumah

awal dari biasa..renung-renungkan dan selamat beramal ^^V



Comments

Popular posts from this blog

Trip santai Berembun & Telapak Buruk (Part 2)

Trip santai Berembun & Telapak Buruk (Part 1)

Rezeki Saya..Rezeki Awak..Rezeki Kita