Berakhirnya.....

 finally aku dah sampai balik segamat yang best ini ( best ke tak jalan la sini). Cerita pasal segamat ni, sebenarnya aku study dekat sini, da hampir 2 tahun  ak kat sini dah banyak kenangan aku dekat segamat ni. kalau nak cerita memang tak habis. tempoh 2 tahun memang sangat sekejap, betul memang sangat sekejap dan sekarang aku dah sampai final sem pun. kalau dulu asyik merungut ini susah , itu susah, tapi akhirnya sampai juga aku. mood belajar belum sampai lagi, maklum la dah lama sangat duduk dekat rumah. Penyakit M tu masih tebal lagi ni. ish..ish..pe la nak jadi kan..pada 'mood belajar' sila la datang dengan cepat ye jangan la pergi jauh2. Tapi apa -apa pun untuk final sem ini, ada mood ke tak ada mood ke study tetap dan kena kerja keras , keras dari biasa ye la dah nama pun final sem memang sure subjek2 semua mencabar otak punya. sebelum jadi apa2 baik bersedia dari awal kan..kan..kan. semoga semuanya berjalan dengan lancar. amin.









Nurul Majdah Abu Bakar

Comments

Popular posts from this blog

Trip santai Berembun & Telapak Buruk (Part 2)

Trip santai Berembun & Telapak Buruk (Part 1)

My Seoul! - Part 1